Maak deze zoete-aardappelpannenkoekjes voor ontbijt, brunch of gewoon omdat je er niet naar kunt verlangen

Ons team is toegewijd aan het vinden en vertellen van de producten en deals waar we van houden. Als je ze ook leuk vindt en besluit om via de onderstaande links te kopen, kunnen we een commissie ontvangen. Prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

Wizzlern: Eats is een kookserie die eenvoudig te maken en betaalbare versies van de grootste voedseltrends laat zien. Van restaurantkwaliteit thuis ramen tot zelfgemaakte bubble tea, dit zijn enkele van de heerlijkste recepten voor alle fijnproevers.

Pannenkoeken zijn een nietje bij het ontbijt, maar dit recept geeft ze een extra vleugje zoetheid en voeding door zoete aardappelen en noten toe te voegen. ze echt doen smaakt naar cake.



ingrediënten

Hulpmiddelen

instructies:

  1. Meng de bloem, gemalen kaneel, bakpoeder en gemalen nootmuskaat in een mengkom en zet apart.
  2. Klop in een aparte grote kom de boter, bruine suiker en het ei door elkaar. Voeg de zoete aardappelen en het vanille-extract toe en blijf mixen. Voeg vervolgens het bloemmengsel met de karnemelk toe en meng indien gewenst de noten erdoor.
  3. Smeer een gietijzeren koekenpan in met kookspray en plaats op het fornuis op middelhoog vuur.
  4. Schep ongeveer ¼ kopje beslag in de pan om pannenkoeken te maken en bak twee tot drie minuten aan elke kant. Maak pannenkoeken in porties om de pan niet te vol te maken. Met dit recept maak je ongeveer 10 pannenkoeken.
  5. Garneer de pannenkoeken met banketbakkerssuiker, granaatappelpitjes, ahornsiroop en een toefje crème fraîche.

Als je van dit recept houdt, bekijk deze zes ontbijtrecepten die het waard zijn om vroeg op te staan .

Populaire Berichten